Sjuk/förkyld

Jag har vart hemma hela dagen idag för att jag hade typ huvudvärk och kände mig allmänt hängig och inte alls fräsch så jag stanna hemma för o kurera mig så att jag kan åka o dressyrträna i morgon med min älskliing! Har även So prov imorgon och engelska prov på Fredag! Men kännde mig lite bättre förut så mamma tillät mig att gå ut och longera Athos så att han inte stått två dagar innan träningen imorgon! Funderar på att hoppa i säng tidigt idag igen så att jag får lite go sömn innan morgondagen!

Har tråkigt!!

Jag är hemma från skolan i nu sitter jag mest o har trökigt!! :( Athos får vila idag eftersom att han gick så bra igår när jag red plus att jag inte mår helt 100 % ok. I kväll ska vi åka och skjuta luftgevär <3

Home from school!

Hemma från skolan nu och ska ut vid halv kvart i fem och rida med ida:) men ska först ta i käka lite:D

Göteborgs horse show 2012!!

Hemma efter en heldag tillbringad på Gbg hs :D Shoppat har jag också gjort! Här är bild på mina inköpta saker! På bilden finns - rosa tre pack stövelstrumpor från kingsland - rosa dressyrspö - vita frambens damasker - grå fleece lindor - två jätte coola hår uppsättnings spännen eller vad man ska kalla det för;)

Tjäna pengar på din blogg!

Jag har anslutit mig till en sida som heter ADsettings.com och där kan man käna pengar per sidklick!

I morgon drar vi!!!

I morgon drar jag, mamma, linda, min moster och en tjej till ner till göteborgs horse show! Jag vill att denna dagen ska gå fort så att det blir söndag och så att jag får åka till göteborg!! Jag ska kolla på pogrammet inne i arenan och självklart springa på mässan!:D Men åter till idag! Jag vet att jag uppdaterat jättedåligt men jag ska försöka bättra mig på den fronten!! Jag försöka fixa lite tidsinställda tills i morgon också! annars hade jag tänkt mobilblogga lite från själva mässan! :) Idag ska jag rida Athos tököra/longera Magic och sen ikväll så ska vi till mina sysslingar som har fyllt år på lite kalajs! Bild på Athos från sommaren 2011

Dåligt uppdaterat?

Det har vart jättelåg uppdatering här ett tag men jag har varken haft tiden eller orken att blogga! Så ber om ursäkt för det!

Dåliguppdatering?? YES!

Be om ursäkt för mycket dålig uppdatering! men jag har verkligen inte hunnit! Igår så fick jag rid Athos för första gången på ca. 2 veckor! Jag skrittade honom bara men asså gud vad jag har saknat att få sitta på min underbara ponnys rygg!! På eftermiddagen så följde jag med min moster och Linda till tengene där de skulle rida i ridhuset. Min moster har ju western hästar och hon har tävlat väldigt mycket western. Jag fick även prova att rida lite western men herregud vad svårt det är! man har knappt någon kontakt med tyglarna och man styr BARA med kroppen/benen! Men men vissa lärdommar kan jag även använda på Athos! Kvällen/natten spenderades hemma hos mormor och morfar! Och idag så har jag varit hos mina kusiner på kalas. Vi stannade även till på överby på dit vägen och jag fick köpt ett linne och en stickad tröjja på Gibna Tricot! Men nu ska jag plugga Tyska för jag kom på nu att vi har tyska prov på torsdag!! Förästen det är 1 vecka kvar till Göteborgs Horse Show! :D!!!!

Hemma och mör i kroppen!

Har tillbringat hela eftermiddagen på vattenpalatset i Vänersborg tillsammans med mamma och min kompis Julia;) mör i kroppen är jag och trött i huvudet så ska nog ta o krypa ner under mitt varma dun täcke snart!

Torsdag 16/2

Veterinären kom aldrig igår! Det blev för sent.. Ida ska vi dra bort till farmor och äta lunch där sen på eftermiddagen ska jag åka med och kolla när mamma tränar Mogge :-) jag ska filma henne hade jag tänkt!

Athos skada!

Athos fick i förra veckan en skada på ögat, och den veckan var veterinären ute 3 gånger till honom! Men han hade fått ett sår i ögonbryn som förmodligen hade blivit lite infekterat, så hans öga hade svullnat upp jättemycket plus att det var var i ögat också. Så nu i lite mer än i en vecka har Athos fått ögondroppar, ögonsalva, penicillin i blodet och smärtstillande pulver! Så jag har inte kunnat rida honom på mer än 1,5 vecka. Men nu har Athos öga blivit jättemycket bättre och han är mycket bättre nu så nu håller vi fortfarande på med medicinering men han är snart färdig medicinerad så att jag kan sätta igång honom igen och kunna rida ordentligt! Hoppas ni förstod vad jag babblar om men Athos är mycket bättre nu och inte alls svullen längre så allt har gått åt rätt håll!

Denna väntan!

Veterinären ska komma ut till Athos idag och göra ett återbesök på hans skada som han har haft och först skulle hon komma kl 5 och sen kl 6 men sen kom det in ett akutfall så då blev det förskjutit ännu längre så nu sitter jag och blegar på tv och väntar på att mamma ska komma hem och att veterinären ska komma!

Tänker skriva om Athos skada lite senare sen!

Är det inte alltid typiskt!?

Jag hade gjort et inlägg om min gamla ponny Monique men tror ni inte att det har försvunnit eller??! Grr...

Uppe med tuppen?

Va uppe kl halv 7 imorses för att hovslagaren skulle komma kl. 8 men han blev försenad så han kommer inte förrän vid 10-'- men får väll ta och stoppa i mig lite drulle och fortsätta vänta på hovslagaren!

tjäna pengar på din blogg!

Gör som jag och anslut dig till adsetting.com där du på ett enkelt sätt kan tjäna pengar på din blogg per sidvisning!

Glad alla <3 dag!!

Idag är det alla <3 dag och jag e Forever Alone :( men jag har ju mina ponnysar de är mina killar haha! Älskar er mina älsklings ponnyer!<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3298976/images/2012/pic_189335391.jpg" class="image">

Alla har vi varit små!

Hittade en bild på mig och Magic som är tagen för ca. 3 år sedan! Ja alla har vi varit små!! Haha!

When life sucks!

När man känner sig värdelös vad ska man då hitta på? Om man känner sig ledsen och bara vill smälta genom jordens yta vart ska man då ta vägen!? När man känner sig sviken och dissad ska man då bara vända på klacken och gå? Men om man går inne i tunneln och ser ljuset vilket innebär utgång, vad ska man då göra?- ska man ställa sig och hoppa eller ska man bara tänka Okejj jag är ute? Om någon trakaserar en ska man då hacka tillbaka och vara lika dum eller ska man bara svälja och gå sin väg? Många tankar har snurrat runt,runt,runt i mitt huvud det sista med både bra och dåliga tankar! Jag har känt som om jag bara vill försvinna eller sommna och vakna sen igen och allt är bra! Detta blev ett ganska tråkigt inlägg men jaja!

Det är bara att stå upp för sig själv och våga vara den personen som man är innerst inne!

 

Twilight

är bästa filmen Ever!!!! Jag var jätte skeptisk till en början till filmerna men nu är jag helt fast!! Min blivande man kanske är Robert pattison haha nä men snygghet kan man ju inte klaga på! Damn!! Fast han och Kirsten passar sååå bra tillsammans!!<3

Städat!

Jag och mamma har idag städat bland alla mina kläder riktigt ordentligt! Och jag kan säga såhär att det var mycket kläder som var för små och även kläder som jag inte ville ha i skolan så det fick hamna bland stallkläderna om det passade! Så nu är mina lådor ganska tomma haha! Ska fixa lite käk till familjen min också det blir panerad rödspätta med pommes frites och en go sallad! Det låter inte så dumt va! :) Ikväll blir det även melodifestivalen också är riktigt spänd på att få se vilka som är med idag!

Vet inte vrf!

Jag vet inte varför det förra inlägget blev så konsigt men aja vet inte hur man ändrar det! :(

Shopping ala Göteborgs horse show 2012

Här är Sånt som jag ska köpa/vill ha på göteborgs horse show 2012! *Mountain horse richmond high rider ridstövlar (Dessa är någonting jag verkligen vill ha så vi får se om de har några bra mässpriser på dem! ) * Vita helskodda ridbyxor* Damasker med ludd i vita eller svarta* Vita ridhandskar* Dressyr spö * "vanliga" framskydd* Stövel strumpor* Svängt pannband i läder Ridstövlarna är någonting jag verkligen har bestämt mig för att om de finns på mässpriser och i min storlek så SKA jag köpa dem! Om de inte finns på mässpriser eller i min storlek så ska vi åka till skara hästsport och köpa dem! Sen så ska jag ta med mitt röda schabrak som jag köpte på GBG HS förra året och brodera in Athos namn på andra sidan! Och det andra är väll sånt jag vill ha om pengar finns över!

Godmorgon!

Det känns som att inatt har jag verkligen kunnat sova ORDENTLIGT vilket jag inte gjort på länge utan jag har vaknat på nätterna och drömt massa konstiga saker:( Men inatt har jag verkligen fått sova ordentligt.
Ska snart dra mig utåt mot stallet för att ta hand om min lilla älskling Athos<3

The voice sverige!

Sitter just nu och kollar på the voice sverige efter att ha avnjutit en måltid tillsammans med mamma, brorsan och Linda! Vi var en sväng i vara förut o handlade lite! Bilen krånglade så istället för att det skulle ta 15 minuter hem så tog det 1 timme hem för att bilen krånglade!! Grr...

Done!!

Är klar med min svenska debattartikel nudå! Mejlade precis den till min lärare, eftersom att den skulle va inne idag och jag har ju inte varit i skolan idag heller så jag skickade den istället;) smart va?! Ska ta o fixa lite luch nu får se had det blir för något gott! Vi ska åka en sväng till vara sen också och handla!<3 Jag kommer uppdatera lite om varför jag inte ridit Athos osv en annan dag!:)

10 saker ni kanske inte visste om mig!

10 saker som ni kanske inte visste om mig!
• Jag har tappsko kompetens
• Jag har ridit och tränat en islandshäst
• Jag red nästan bara ponnyer när jag gick på ridskolan
• Jag har hoppat 80 cm på en shetlands ponny
• Jag var på mitt första scoutläger när jag var lite mer än ett halv år gammal
• Jag har varit och tävlat i tyskland (på westernhäst)
• Jag älskar att åka skidor
• Jag kollar på disney chanel varje dag
• Black beaty är min favorit film
• Jag red ensam på en storm nordsvensk när jag var 5 år (jag såg ut som en liten mygga på henne)

Bad update?

Jag har varit hemma hela dan idag av en spec. anledning men jag har ändå bloggat dåligt! jag har typ bara kollat på film hela dan, tror jag har kollat på 4 olika:P

Vad vill NI läsa om?

Nu frågar jag ER som läser min blogg vad just ni vill läsa om!
Det kan va hur stallet som vi har alltså våran lösdrift med aoutomatisk utfodring fungerar, och att jag förklarar med hjälp av bilder hur det fungerar. Valet är erat ni får kommentera med det ni vill läsa om och så kommer jag skriva om det!
kram Lovisa<3

Slöis!! haha

Ligger på en bänk i skolan tillsammans med Ida och bara slappar!! Vi väntar på att matten ska börja;-) vill att skolan ska sluta nu för jag vill hem o rida!!:-D

Hej Bloggen!

QVi har haft kalas för pappa idag så det har varit rätt mycket o göra hela dagen så jag har inte kunnat uppdaterat bloggen så bra utan jag har haft fullt upp! hästarna har fått vila men de tar ingen skada av att få vila lite ibland! Kram Lovisa<3 p.s vad tycker ni om den nya headern?? alla lämmnar en kommentar med eran åsikt! <3

Melodifestivalen 2012!!!!

Sitter okollar på "mello" 2012!
Varför kunde inte marie serneholt gått vidare istället för sean banan! jaja loreen är ju kvar och afro dite så jag får väll vara nöjd ändå! Kram Lovisa<3

Kallt!!

Det är 15 minus här nu och jag törs inte utanför dörren för att jag tycker det är för kallt att sätta sig och rida nu! Athos har fått på sig sitt Bucas täcke så han fryser nog inte! Han tycker nog det är ganska skönt att ha täcke på sig men vad vet jag? jag är ju ingen häst! :P Kram Lovisa!<3 Magic och jag får stå för bilden!

DISS!!

Nu tänkte jag dissa lite saker också!

•helskodda jw ridbyxor
• färgade träns
•färgade sadlar
•eskadrons vinter kollektion från 2011
Jag fullkomligt hatar färgad utrustning och helskodda jw byxor de tycker jag inte e speciellt snygga.
och sen då eskadronsvinterkollektion den tycker ja var en fel blandning av färger enligt mig!

Kram Lovisa<3

HISS/DISS ALA LOVISA!

Jag tänkte att jag skulle hissa och dissa lite olika produkter!

dessa produkter hissar jag!
Hööks nya schabra äntligen en liten färgklick i deras sortiment!
Min trainerssadel jag fullkomligt älskar den!
Mountainhorse richmon high rider ridstövlar jag verkligen suktar efter ett par sådana och hittar jag sånna på scandinavium till ett bra pris så SKA jag bara köpa dem alltså!

kram Lovisa<3

Helt slut och ögon faller snart samman.

Jag uppdaterar om dagens ridpass i morgon r för trött nu!
kram Lovisa

Presentation Blue Magic

Blue Magic eller Magic som han heter till vardags är en welsh ponnyfödd 1991 på 133 cm i mankhöjd. Magic är utbildad L:A dressyr och L:B hoppning. Jag och Magic har tillsammans startat l:C hoppning på lokal nivå och l:C 1 dressyr på klubbnivå. Magic är en busig liten ponny som alltid gör sitt bästa. Under 2010 började jag bli för lång för Magic och sen dess har jag kört in honom och nu till våren så hoppas jag att jag ska kunna köra honom i vardagen. Jag håller på och tömmkör honom och vi tränar även trick tränig som han tycke är jättekul. Magic Är en riktig bus ponny som alltid är sprallig och busig.

gomorron!

Idag som sagt bär det av till dressyrträning i ridhuset i nossebro. Jag e taggad till 10000 för att ÄNTLIGEN på träna!:)
kram Lovisa

bjussar på en bild på Magic<3

Dagens ridpass ala Athos! <3

Idag så red jag Athos i paddocken och vi jobbade mycket med liknande saker som igår, men idag så red vi även volter och serpentiner med volter i varje båge! Vi gjorde även sidförflyttningar i både trav och skritt Athos gick VÄLDIGT bra med huvudet han hade det högburet ocg han jobbade på fint med bakkärran. Jag gjorde även trav längningar på diagonalerna. Idag så provade jag även att gallopera som han faktiskt inte har gjort på några veckor pga det ena och det andra. Och så skulle jag gallopera på diagonalen och Athos blev så glad att han gjorde ett lycko skutt min lilla kille! I morgon bär det av till essunga ryttarförening för att träna för min tränare! Och jag e sååå taggad för att få träna nu asså jag har gått och Längtat efter att få träna ordentligt för en tränare igen! jag har nästan varit sur för att jag inte har fått tävla men nu jäklar är det inplanerade träningar varánnan torsdag ojämmna veckor! Har ficka ett tidsinställt inlägg till imorgon men ska försöka uppdatera mer i morgon. Kram Lovisa

Gårdagens ridpass- Athos<3

Igår så red jag Athos i paddocken jag red mycket på raka spår eller ja jag red bara på raka spår jag gjorde bara 1 volt.
Jag gjorde många övergångar mellan skritt och trav och mellan trav och halt och trav och skritt. Jag varierade mellan att göra en övergång vid varje bokstav eller varannan bokstav. Athos blev väldigt lyhörd för skänkeln och han blev väldigt alert och fick in bakkärran under sig!
Detta är en övning som jag definitivt ska fortsätta med att jobba på med Athos. Jag gjorde även sitförflyttningar från spåret in till medellinjen och ifrån medellinjen ut till spåret och även dettalyssnade han väldigt bra på!
Bilden är från en tävling i höstaas!

Kram Lovisa <3

RSS 2.0