Bloggpaus!!

Jag tänker ta en Bloggpaus för jag orkar verkligen inte hålla på i blogga hela tiden och samtidigt sköta skolan och hästarna och det gå verkligen inte ihop!

Natti Natti!

Nu ska jag gå o göra mig iordning för att gå och lägga mig för o sova en ny dag väntar i morgon och jag e sjuukt trött så nu får det bli att hoppa i säng!

GOD NATT!

Nästa stopp- Stallet!

Ska ta en liten snabb fika och sen bär det av ut mot stallet för en uteritt på min älsklings Athos!! <3
image description

Fredag kväll! tjihooo!! (Mobba inte min stavning)haha

Nu är det Fredag kväll som startades upp med en jättegod måltid lagad av världens bästa kockis pappa!!
Sen så blev de kolla på muniten tillsammans med min underbara familj, o nu sitter jag här och funderar på att snart stänga av spotify som går på hög volym med melodifestivalen låtar just nu och krypa ner i min goa säng o sova! I morgon blir det en stalldag där jag ska borsta Magic riktigt nogrant så att han blir av med all denna fruktansvärda vinterpäls som han har! Han ser bokstavligt talat ut som en liten nallebjörn! hihi sötis! Athos och Jag tar oss nog en skritt sväng ut i skogen för att bara komma ut och röra på oss och bara ha det skönt ute i naturen! Kanske tar och trickar/tömkör Magic lite men det får vi se imorgon nu tänker jag hoppa i min goa säng o sova! Godnatt önksar jag er som läser detta nu!!



Förästen så ser ni lite viken vinterpäls Magic har på denna bilden! Min Sötnows!

Topp 4 finaste hopp ponnyerna enligt mig!

Jag kör på med en finaste hopp ponnyerna med!
OBS! bilderna är inte mina utan lånade från bloggarna som är länkade nedan!


1.

2.

3.


4.

Bilderna är numrerade för att jag ska kunna skriva namn och vems den är här nedan!!

1. Bellman- Nellie Berntssons ponny som hon lånar av familjen sparrenhök
2. Bilbo- Nicholai Hollesens gamla ponny
3. Stella- Nellie Berntsson andra ponny som honäger själv
4. Winnetoo- Linn Olssons ponny

Bild källor:
http://nellieberntsson.se/
http://nicholaihollesen.se/
http://linnolsson.se/

vill ha!

Här är några saker som jag vill ha!!


Pikeur Kavaj eller spooks kavajen som finns lite längre ner!

Roeckle handskar skulle vilja ha ett par vita att ha på tävling! Stod och klämde på ett par på scandinavium men köpte aldrig några!


Spooks kavaj eller en pikeur kavaj som ligger lite längre upp!

HV polo pike!

Men jag får väll fortsätta drömma om att kunna köpa några av dessa saker för min kassa prioriterar just nu ett par nya ridstövlar eftersom att mina andra två par har gått sönder!! Grr.. Och min kavaj som jag har nu får duga sålänge! kanske inhandlar en ny till nästa säsong istället!!

Bilderna är hämtade från google!

Världens finaste!

Jag kan säga enligt vad jag själv tycker att jag nog äger världens finaste ponnyer!! Jag älskar verkligen mina hästar och det är de som betyder mest för mig och de går före nästan allt annat!

image descriptionimage description

Athos<3Magic<3Lovisa= äkta kärleks vänskap!!<3

God morgon!

Jag har fixat några tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen!

Besöks rekord!!!!!

Idag så sköt min statistik i taket!! jag har idag haft 101 sidvisningar så det är många som läser min blogg nu!!!
Hoppas jag får många frågor till frågestunden nu också!!

image description

Nu kör vi på med en FRÅGESTUND!!

Nu tänker jag dra igång en frågestund här på bloggen alla frågor är välkommna, så har ni någonting ni undrar eller något ni vill veta om mig och/eller mina hästar så är det bara att kommentera detta inlägget med din fråga KOM IGEN nu jag vill ha mångar frågor att svara på!! Frågestunden avslutas den 20 Mars så ställ massa frågor till mig som jag svarar på den 20 Mars KLARA, FÄRDIGA, GÅÅ!! Börja ställa era frågor nu! :)



Topp 4 Finaste dressyrponnyerna enligt mig!

Jag gjorde ju en med topp 4 kända hästar så nu gör jag en med topp 4 ponnyer!

Brave Heart- Linn som bloggar på dressyrmupparna.se s förra ponny som nu ägs av vicky på ponilovers.blogg.se


Claudia- Ingrid som bloggar tillsammans med Linn på Dressyrmupparnas.se s ponny.

Mahjong- Sofia Gennes ponny som hon nu lånat ut på foder sofia bloggar på gennes.se

Scopo Philliac- Linn som bloggar på dressyrmupparnas.se s gammla ponny.

Bild Källor:
http://dressyrmupparna.se/
http://gennes.se/

Vad tycker ni?

Jag satte ju in en ny header igår så jag frågar ER vad NI tycker om den! Så kommentera nu med vad ni tycker om den!!

Grrr...

Hade gjort ett inlägg som skulle vara tidsinställt tills i morgon men det försvann typikst!!!


Har fixat ett tidsiställt inlägg tills i morgon!
 

Bild från när mamma fotade mig och Magic för ett tag sedan! :)

Dont cry becuse it's over smile for what you had!

God Morgon! Hoppas alla mina läsare har sovit lika gott som jag ! Somnade på typ 10 minuter igår o det är rekord för mig! Haha.. Vi är lediga idag också det var vi igår med fast jag var inte hemma, idag ska jag rida min stora Athos buse! Blir bara skritt nu ett tag pågrund av en sak som jag inte heller går ut med här! Sen så ska vi väll antagligen till Farmor och äta Lunch, ska även hjälpa Linda att Luncha hästarna i min gammel fasters och mosters stall. Hoppas alla får en bra dag!! Slänger även in en bild hur det såg ut utanför min dörr nu på morgonen!:)

Oj då..

Jag har inte hunnit uppdatera så himla mycket men det har vart väldigt mycket annat men de kommer jag inte gå ut med här! Jag har ridit Athos idag och jag skrittade honom bara men han var fin ändå min lilla/store buse!

Jag är med!



Gå in på http://ponilovers.blogg.se/2012/march/bloggtavling.html ni också för att gå med i tävlingen!

http://www.horze.se/

Prao!!

Just nu sitter jag inne på pappas kontor och bara gör ingenting! Haha.. Nä men får la se vad som händer! Uppdaterar mer ikväll!

Kända hästar topp 4 enligt mig!

Okej här kommer fyra hästar som jag tycker är så otroligt snygga att titta på och ger en sån otroligt fin utstrålning på banan! Så här kommer dem! Jag har inte nummrerat hästarna pågrund av snygghet eller så utan jag har bara gjort nummer på den för att det blir snyggare då!


 1. Briar: Jag tycker Briar e så fruktansvärt snygg att titta på och gör verkligen varenda rörelse perfect och han e  rena drömmen att se på! Tycker även att Jan red honom så otroligt bra under den tiden han var tävlingshäst!


2. Ninja La Silla: Nija tycker jag har en otroligt bra hoppteknik och jag tror det beror jättemycket på just Nija att Roffe ligger 1:a på världsranknigen i hoppning! Jag gillar även Roffes stil att rida Ninja han e så otroligt lugn och fin i ALLA verkligen Alla situationer!
'
3. Scandic: Scandic tycker jag också e EXTREMT snygg att titta på och han gör även ALLTID sig bra på banan och under Patricks hand och skänkel går han underbart fin jag skulle lätt kunna tacka JA till att rida Scandic om jag fick chansen!

4. Toy Story: Han e också en Otroligt fin häst att titta på som alltid verkar vara på bra humör när han kommer in på banan och vill göra sitt bästa! han går också otroligt fint under Patricks hand och skänkel!

Hoppas alla mina läsare gillar sånahär inlägg! För jag gör gärna fler fast med ryttare kanske!?

Musik in my <3

Jag älskar verkligen att lyssna på musik! så nu sitter jag inne på Facebook och Lyssnar på musik! :D
Musiken kan jag verkligen ainte leva utan!!
Har tänkt fixa lite tidsinställda inlägg till i morgon men får se vad som händer!

Home!!

Kom hem för en stund sedan eftersatt ha avverkat en skoldag och sedan hjälpt mormor och mamma och mangla dukar. I morgon har vi PRAO dag i skolan och jag ska följa med pappa till jobbet och praoa hos honom! Vet inte om jag har någon möjlighet att uppdatera bloggen under morgondagen.

Häst bloggar jag läser!

Här är ALLA hästbloggar som jag läser och jag tyckerr att alla ansikten bakom dessa bloggar verkar som trevliga och självsäkra tjejer som vill sina hästar/ponnyer det bästa!
http://elfstrands.se/ Emma Och Anna Elfstrand
http://darios.se/ Tyra Sjöstedt
http://dressyrmupparna.se/ Linn ingvarsson och Ingrid Skoog
http://ungdressyr.blogg.se/ Jessica Christoffersson
http://linnolsson.se/ Linn Olsson
http://gennes.se/ Sofia Genne
http://www.ponnysanning.se/ Vet inte vad tjejerna bakom denna blogg heter
Jag älskar att läsa bloggar speciellt hästbloggar där Andra människor delar med sig av sina liv och sina erfarenheter och vad de gör med sin häst/hästar och hur de hanterar olika situationer!
Läser även en del mode bloggar men detta är iaf alla hästbnloggar som jag läser!

Thats life just live whit it!

Ja man kna inte välja liv som man vill leva i så man får bara acceptera det liv man lever i..
Jaja.. Idag så har skolan varit ganska så skojsig! Fick tillbaka mitt So prov och jag fick ett C och det är jag as nöjd med så jag deppar inte för det . Kändes när jag skrev so provet som att det skulle gå åt h*lvete men så fick jag ett C och då blev jag ganska paff haha! Vi hade även Matte prov idag och det kändes också jättebra tvekade inte på en enda fråga utan det bara rullade på! (Y)
Hästarna fick en vilo dag idag för att det var scout time för mig nu på kvällen!
Har tänkt att knopa ihop lite tidsinställda inlägg för i morgon som kommer upp under dagen!

Dagen!

Idag så har jag pysslat med båda mina ponnysar! Athos och jag tog oss ett mini hoppass!
Jag hade ställt upp en oxer och ett räcke i paddocken som kanske låg på typ 40 cm som jag skuttade lite över och sen hade jag även två socker bitar som jag använde mig av och jag focuserade mest på att ha kontroll över honom så jag kunde stanna honom när jag ville och att han inte skulle "dra" ifrån mig utan vara under mina hjälper och att jag kunde ha kontroll över honom! Han skötte sig otrligt bra min älsklings kille! Och jag är jättenöjd med honom för att han lyssnade så otroligt bra på mig!
Magic tog jag in och borstade riktigt ordentligt! Jag stog i nästan 1 timme och bara borstade honom Magic bara stod och njöt av att bli borstad! lill killen mys är han asså! Men han har börjat fälla något så in i bomben så resultatet an nästan 1 timmes borstning blev en hög på 50 x 50 cm med bara hår haha!!  Jag har även börjat ge båda mina ponnyer B-vitaminer för att fällningen ska gå fortare och för att de inte ska bli så slöa! Och jag har testat detta på Magic förut och han blev både piggare och fällningen gick fortare!
image description

Kommentarer..

Bara så ni vet så svarar jag inte på Anonyma kommentarer vare sig hur snälla de är utan jag svarar bara på kommentarer som inte är anonyma!
image description

Ny dag vilket innebär nya prövningar!

Idag så hade jag tänkt att jag skulle hoppa lite smått med Athos eftersom att det är mjukt i backen nu! Så vi ska hoppa lite sockerbitar och kanske något räcke eller oxer också! Just nu sitter jag och dunkar sean banan musik bara för att han förlorade mot Torsten Flink.. Grr..
Bjuder på en bild på min älsklings ponny!!
image description

Bildbomb!

Jag har länge tänkt göra en bildbomb med min förra ponny Monique som vi tyvärr fick avliva förra året efter en skada som hon fick som inte gick att fixa! Men jag har inte klurat ut förrän nu hur man gör när man lägger in flera bilder på en gång haha!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image description

Dålig uppdatering ohja!

Ber om ursäkt för hemsk uppdatering men jag har VERKLIGEN INTE hunnit! har haft 100 bollar i luften samtidgt och gjort sllt på 1 gång pluss att vi har haft 3 prov denna veckan! Men nu ska det bli ändring på det!
Bjuder på några bilder på min finis!!!
image descriptionimage description
RSS 2.0