Taco myys!!

Har precis haft lite taco mys med mamma och bror. Nu kollar vi lite ncsi med lite chips!

Var ute på en promenad med min pigga ponny! Han hade jättemycket energi och var pigg tyckte synd om honom som bara fick gå!:(

....varför just jag??...

Athos är inte okej asså! Han var halt i början på veckan och igår var han inte halt också skulle jag skritta honom men han gick konstigt också kollade min tränare hur han var för han var med som sällskap till mammas häst när hon skulle träna. Och hon sa att han skyndade sig med ena frambenet så han kan ha sträckt sig eller något... Grr.. Jag vill rida nuu!! Men ska ta en liten promenix med honom sedan så han får komma ut lite!:) bli bra så jag kan rida sig nuu älskade ponny!!

Jag deltar!!

Jag är med och tävlar om saker från Hööks på http://pownieskvaller.blogg.se/ länk till tävlings inlägget: http://pownieskvaller.blogg.se/2012/april/ny-tavling.html
Var med du också!

Morgon!!

Jag är vaken nu fast det har jag varit en stund men om en litet tag ska jag, mamma, brorsan och farmor gå tipspromenad i furet. Sen så ska jag förmodligen rida Athos om det inte börjar ös regna! Hörs senare!!
Bjuder på en bild på min älskade monique!! Du är saknad!

Oh my..

Jag har inte bloggat så mycket fy på mig! Måste bättra mig på att blogga asså! Jag LOVAR att jag ska försöka göra MINST ett inlägg om dagen framöver bara för att jag uppdaterat så dåligt det senaste!
Jag kan ju ta o skriva lite om dagens ridpass då!

Jag red Athos i paddocken idag och jag red på hacket och han gillar verkligen bettlöst för han går verkligen bra på det och sen finns det ju de som inte gillar att jag rider bettlöst.. min tränare..  Athos gick iallafall suveränt idag han gick och jobba med sin rygg ocg trampade verkligen på framåt i traven ocg galoppen ska vi inte tala opm och ännu hellre inte travökningarna för de var såå klockrena han trampade verkligen på och "kastade" benen framför sig och verkligen längde på steget! Jag red även igenom LC: 1 i slutet av passet och Asså Athos var verkligen fantasktisk idag! fy vad nöjd jag är!
Jag hade även inne Magic och borstade honom violket han tyckte var jätteskönt eftersom att han fäller så mycket! 
Detta blev en väldigt lång text! Men vi hörs i morgon och så ska jag fortsätta dunka musik!
Puss!
image descriptionimage description

Dåligt uppdaterat?... Ja

Men det kommer vara fortsatt låg uppdatering här men det kommer upp något inlägg här lite då och då när jag hinner hoppas ni förstår! Kram! Bjuder på en bild på en über söt Magic! Bilden är redigerad med instagram!

Athos idag!

Jag monterade Athos förut innan jag åkte till scouterna och han var verkligen jättefin! Han gick med en lång låg hals och arbetade med ryggen. Men det första i traven och galoppen så drog den lille sötnowsen iväg i en rad bockningsserier! Och han såg verkligen jättesöt ut när han gjorde det för han hoppade jämnfota RAKT upp i luften och ryggen såg ut som en uppochner vänd banan! Så jag släppte honom lös lite i slutet och det första han gör är att kolla på mig som en fråga om han verkligen FÅR springa och sen drar han iväg i full fart med huvudet mellan benen och bockade som en tok! Han var iaf jättesöt!
Jag är precis hemkommen från scouterna och ska nu plugga lite Tyska till provet på Onsdag och sedan sova! Ni får hare så bra!:)

Godmorgon

Hej bloggen idag äre en ny dag som kommer med nya möjligheter! Jag ska ta och tömköra Magic sen och kanske ta en tur i skogen med lille vitis hästen!;) program ridningen blev inställd igår pågrund av en sak som jag inte tar upp här!

Skolan next!

Snart sticker jag iväg till Sveriges bästa skola (eller inte Sveriges bästa skola) men det kommer mer uppdatering i eftermiddag! Så hörs sen kanske mobil bloggar lite under dagen!<3

My horses is my feature..

Hej alla bloggläsare jag har inte bloggat så mycket idag för att jag inte direkt hunnit med att blogga... det var ju först skolan och efter skolan hade jag utvecklings samtal vilket faktiskt gick helt okej!
Och nu på kvällen har jag ridit min lille skrutt ponny och det gick väll ganska okej men inte helt okej.. :(
Jag har väll för stora förväntningar på honom och vill att allt ska gå perfekt plus att jag vill vara "bäst" hela tiden så får väll ta och cola ner lite med kraven på mig själv.

Vi hörs i morgon med mer uppdatering! i promisse!

Jag är med!

Jag är med och tävlar om ett par ridbyxor hos sterliin.blogg.se var med du också!
Tryck på länken för att komma till tävlingen!

http://ztreliin.blogg.se/2012/april/bloggtavling.html

Skitväder!!

Det är jättedåligt väder här det blåser och regnet bara öser ner!:( men hoppas det har gått över till ikväll för då ska jag ju ta hand om mina gullisar till ponnyer! Ha en bra dag allihopa! :)

Veckoplanering v. 15!

Jag tänkte göra en veckoplanering för v. 15 med hur jag ska rida Athos, under denna veckan!

Måndag: vila
Tisdag: bomarbete
Onsdag: dressyrpass genom ridning
Torsdag: tömkörning/longering
Fredag: programridning jag ska rida en L:C 1 på klubben
Lördag: uteritt/skritta
Söndag: uteritt

Såhär på ett ungefär ser min och Athos träningsvecka ut!

Glad tjej!

Jag har haft en blogg paus nu ett litet tag och det är jättekul att folk fortfarande klickar in på min blogg och kommenterar o håller igång statistiken!! Tack ! Då nu kör jag igång bloggen igen med mycket inlägg!!

RSS 2.0